La comenzi de minim 500 RON livrarea este gratuita.

MOTTA este un magazin online, proprietate a COSTIN RODICA PFA și orice produs din magazinul nostru poate fi achiziționat doar prin intermediul comenzii direct pe website. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, vă recomandăm citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Prin accesarea website-ului utilizatorul acceptă acești termeni și condiții. Accesarea și utilizarea acestui website presupune că se asumă riscul și responsabilitatea totală pentru utilizarea sa. COSTIN RODICA PFA iși asumă dreptul de a face modificări oricând fără anunț prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Folosirea în continuare a serviciilor motta.ro înseamnă acceptarea modificărilor aduse de către COSTIN RODICA PFA.

Întregul conținut al site-ului motta.ro – produse, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe și alte date – este proprietatea COSTIN RODICA PFA și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul firmei COSTIN RODICA PFA a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

ATENȚIE! Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul motta.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între firma noastră și clienți, se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin întelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor de pe teritoriul României .

Updating…
  • Niciun produs în coș.