La comenzi de minim 500 RON primiti cadou o geanta de umar la alegere.

METODE DE PLATĂ

Plata online

Puteți opta pentru plata comenzii dumneavoastră online, cu cardul bancar. Tranzacția va fi efectuată în condiții de siguranță şi confidențialitate depline, sigur şi rapid prin intermediul procesorului de plăți online Paylike.

Numerar la livrare – ramburs

În această variantă plătiți numerar în momentul primirii comenzii. Plata trebuie efectuată reprezentantului serviciului de curierat Fan Courier, iar acesta va emite o chitanță.

TRANSPORT ŞI LIVRARE

Livrarea produselor cumpărate se face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier oriunde în țară.

Costuri de livrare :

GRATUIT pentru comenzi care depăşesc 499 RON

19 RON (cu TVA inclus) pentru comenzi până la 499 RON

Termenul de livrare este cuprins între 24 ore şi 7 zile lucrătoare.

Livrarea se face de regula în 24 – 48 ore de la confirmarea comenzii dumneavoastră pentru produsele aflate pe stoc.

Termenul de livrare în cazul achitării comenzii online cu cardul se va decala cu timpul necesar confirmării plății dumneavoastră.

Imediat după ce începem să ambalăm coletul dumneavoastră, vă vom trimite un e-mail cu informațiile referitoare la livrare.

CONDIȚII DE RETUR

Aveţi întotdeauna dreptul de a anula comanda în termen de 14 de zile calendaristice. Perioada de anulare a comenzii începe din ziua livrării ultimului produs al comenzii dumneavoastră.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeasi stare în care a fost livrat, cu toate componentele şi accesoriile primite la cumpărare, cu etichetele intacte şi fără a prezenta urme de folosire, deteriorare sau uzură şi va fi însoțit de factura fiscală şi chitanță.

Modalitatea cea mai simplă de a vă exercita dreptul de anulare a comenzii este să completaţi Formularul de retur inclus în colet şi să ne returnaţi produsele, utilizând Eticheta de transport pentru returnare furnizată de noi.

Returnarea produselor se face numai prin Fan Courier.Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către dumneavoastră.

După ce vom primi returul expediat de dumneavoastră la depozitul nostru, vă vom trimite o notificare privind returul printr-un e-mail care confirmă recepționarea coletului.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în termen de cel mult 30 zile de la confirmarea returului prin virament bancar în contul IBAN completat de dumneavoastră în Formularul de retur.

Updating…
  • Niciun produs în coș.