La comenzi de minim 500 RON livrarea este gratuita.

​POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

MOTTA depune eforturi pentru a asigura protecția confidențialității dumneavoastră atunci când utilizați serviciile noastre. Prin urmare, avem o politică menită să stabilească modul în care datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi procesate și protejate. Fiți la curent cu orice schimbare efectuată în cadrul acestei Politici de confidențialitate vizitând pagina noastră web.

Această Politică de confidențialitate vizează numai clienții MOTTA și utilizatorii serviciilor noastre online.

Compania noastra este controlorul datelor personale pe care ni le transmiteți și este răspunzătoare de aceste date, potrivit Legii pentru protecția datelor cu caracter personal din Romania, care transpune Directiva Uniunii Europene privind protecția datelor (95/46/CE).

Vom colecta datele cu caracter personal pe care ni le veți transmite atunci când, spre exemplu, plasați comenzi, contactați departamentul nostru de servicii clienți sau participați la concursurile noastre. Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteți pot include, spre exemplu, date de contact, data nașterii și informații despre plată. În plus, putem colecta anumite date cu caracter personal din surse externe, cum ar fi informații privind solvabilitatea și actualizări ale adresei.

Am luat măsuri tehnice și organizaționale pentru a proteja datele dumneavoastră împotriva pierderii, manipulării sau accesului neautorizat. Adaptăm continuu măsurile noastre de securitate, în acord cu progresul și dezvoltările tehnologice.

Datele personale furnizate către MOTTA vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Acestea vor fi utilizate pentru confirmarea comenzilor, informarea prin email sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, eventualele promoții, buletinele informatice periodice etc.

Informațiile primite de la clienți nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții, etc., decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățiile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau în cazul în care se abuzează în orice fel de compania noastră.

Respectăm și garantăm confidențialitatea datelor clienților și ne angajăm să nu transmitem datele personale ale acestora către terți.
MOTTA garantează faptul că va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Orice utilizator poate solicita ștergerea datelor personale din baza noastră de date printr-o cerere în scris trimisă companiei noastre.

Updating…
  • Niciun produs în coș.